Yritys

Yritys

Yritys

S & S Palvelut Oy on vuonna 2007 perustettu turvallisuusalan perheyritys Järvenpäästä. Tarjoamme yrityksille sekä yksityisasiakkaille erilaisia vartiointipalveluita. Tuotamme myös järjestyksenvalvontapalveluita ravintoloille pääkaupunkiseudun alueella sekä järjestämme erilaisia turvallisuus- ja uhkatilannekoulutuksia sekä järjestyksenvalvojien koulutuksia.


Tuomme myös maahan, myymme ja asennamme erilaisia ratkaisuja yrityksien sekä kotitalouksien turvallisuuden parantamiseen. Videovalvonta- sekä hälytysjärjestelmiemme avulla rikoksien ja erilaisten suuria vahinkoja aiheuttavien tapaturmien riskit minimoidaan ja niihin pystytään reagoimaan todella nopeasti.


Arvot

S & S Turvan perusarvoja ovat rehellisyys, ammattitaitoisuus ja joustavuus. Arvomme näkyvätkin yrityksemme kaikessa toiminnassa sekä henkilöstömme päivittäisissä työtehtävissä asiakkaidemme parissa.
Joustavuus

Palvelumme joustavuudesta kertoo se, kuinka jokainen palvelu räätälöidään jokaisen asiakkaan kanssa juuri sellaiseksi, jota asiakas tarvitsee. Näin asiakkaamme saavat juuri ne palvelut, joita oikeasti tarvitsee. Työnjohto on aina tavoitettavissa nopeasti ja asiakaskäynnit ovatkin osa peruspalveluitamme. Henkilökohtainen palvelu on yrityksellemme tärkeä asia.

Ammattitaitoisuus

Yrityksemme henkilöstö on tarkoin valikoitu ja eri työtehtäviä suorittaa juuri niihin tehtäviin henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan soveltuvat henkilöt. Kaikki toimeksiannot ovat yrityksellemme yhtä tärkeitä ja siksi kaikki työntekijämme ovat turvallisuusalan ammattilaisia. Jatkuva koulutus takaa työntekijöillemme tietotaidon niin teoriassa kuin käytännössäkin.

Työntekijämme tuntee tarkoin lain yksityisistä turvallisuuspalveluista ja näin ollen tietää tarkoin oikeutensa ja velvollisuutensa. Kaikki toimeksiannot käydään tarkasti asiakkaan kanssa läpi ja työntekijämme saavat täydellisen perehdytyksen jokaiseen kohteeseen, jotta työskentely niissä on sulavaa ja asiakas voi näin ollen olla tyytyväinen työntekijöidemme työpanokseen.

Rehellisyys

Turvallisuusalalla toimiessaan henkilön tulee olla henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva. Täten vaadimme henkilöstöltämme ehdotonta rehellisyyttä, luotettavuutta ja avoimuutta tehtävien hoidossa. Kaikkia työntekijöitämme yrityksen johtoa myöten koskee ehdoton vaitiolovelvollisuus toimeksiantajiemme kaikkia asioita kohtaan. Yrityksemme on asiakkaamme täyden luottamuksen arvoinen niin asiakkaiden toimitiloissa toimimisen kuin heidän omaisuutensa käsittelemisen osalta.

Henkilöstömme avoimuus tarkoittaa asiakkaan tiloissa mahdollisten epäkohtien havainnoimisen raportointia toimeksiantajalle. Näin takaamme asiakkaamme tiloissa huippuluokan turvallisuuden. S & S Turva ei tingi koskaan rehellisyyden vaatimuksesta.