Tuotteet » Kameravalvontajärjestelmät

Tuotteet | Kameravalvontajärjestelmät

 

Kameravalvontajärjestelmät

Toimitamme sekä asennamme kameravalvontajärjestelmät koteihin sekä kaiken kokoisiin yrityksiin, kiinteistöihin, tiloihin ja alueille. Järjestelmä ja palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.


Kameravalvontajärjestelmät soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, joista esimerkkejä ovat asuinkiinteistöt, varastorakennukset, kioskit, kaupat, ravintolat, ulkoalueet ja tehtaat, myös valmistusprosessit.

 

Kameravalvontajärjestelmää voidaan valvoa myös etänä verkon yli. Etävalvonta voidaan asettaa tapahtuvaksi tietokoneella ja mobiililaitteilla, jolloin esimerkiksi yrityksen tiloja tai tuotantoprosesseja voidaan valvoa helposti kotoa käsin tai liikematkalla.

Tuotteita


“Ulkokatoksen alle asennettu vandaalisuojattu analoginen 700 TVL kamera varustettuna manuaalisella 2.8-12mm Vari-focal -objektiivilla sekä IR-ledeillä.”


“IP-tallennin toimii digitaalisen valvontakamerajärjestelmän keskuksena tallentaen kameroilta saatavan materiaalin massamuistiin. Mahdollisien liikuteltavien kameroiden ohjaaminen tapahtuu myös tallentimen kautta.”


“Aluetta valvova analoginen 700 TVL runkokamera, joka on asennettu säänkestävään lämmitettyyn ja ilmastoituun koteloon.”

Tuotteitamme

Hälytysjärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen valvontaan.

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.