Tuotteet » Kamerat

Tuotteet | Kamerat

 

Kamerat

Kameravalvontaan ja kuvaamiseen ei aina tarvitse räätälöidä yhtenäistä laajempaa kameravalvontajärjestelmää, sillä omaan tarpeeseen riittää joskus vain yksi ainoa kamera. Tarjoamme kameraratkaisut kodin ja yritysten ulko- sekä sisätiloihin. Runsaasta tuotevalikoimastamme löytyy myös toimintakameroita esimerkiksi turvallisuusalalle, sotilas- ja viranomaiskäyttöön sekä palomiehille, sukeltajille ja extremeurheilijoille.


Tiloja valvovissa kameroissa on monia eri ominaisuuksia ja osaa kameroista pystyy zoomaamaan, kiertämään ja kallistamaan kameroissa olevan motorisoidun koneiston ansiosta. Näin yhdellä kameralla voi valvoa suurempaakin tilaa. Mukana kulkevia kameramalleja löytyy ominaisuuksiltaan eri olosuhteisiin soveltuvia, aina vedenalaisista kameroista kuumuutta tai iskuja kestäviin malleihin. Ns. toimintakameroita voi kiinnittää eri ajoneuvoihin tai esimerkiksi kypäriin. Piilotettavia malleja voi kätkeä vaatetuksen sisään tai esimerkiksi tilojen rakenteisiin ja eri esineisiin.

 

Kodin ja yrityksen tilojen valvontaan tarvitaan kameran lisäksi modeemi/reititin ja tietokone, jonne kuvamateriaali tallennetaan. Kun kamera on asennettu verkkoon, pystytään mobiililaitteella tai tietokoneella seuraamaan ja ohjaamaan kameraa etänä internetin yli. Kameramallista riippuen, tapahtuu kameran seuranta ja ohjaaminen langattomasti tai verkkokaapelin välityksellä. Kameroihin voi tallennuksen osalta tehdä monia asetuksia ja ne voidaan asettaa esimerkiksi nauhoittamaan tai lähettämään kuvia sähköpostiin liikkeen havaitessaan.

Tuotteita


“Sisäkäyttöön soveltuva valvontakamera, jota voi zoomata, kääntää ja kallistaa tietokoneella tai mobiililaitteella, myös verkon yli etänä. IR-ledit takaavat kuvaamisen pimeässä 10 metriin saakka.”


“Ulkokäyttöön soveltuva valvontakamera, jota voi zoomata, kääntää ja kallistaa tietokoneella tai mobiililaitteella verkon yli etänä. HD-resoluutio ja 22 IR-lediä takaavat tarkan kuvan, myös täysin pimeässä.”

Tuotteitamme

Hälytysjärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen valvontaan.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.