Hälytinpaketit » Koti+

Hälytinpaketit | Koti+

 

S & S Turva Koti+

S & S Turva koti -paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan suurehkon omakotitalon suojaamiseen.


Sisältyvät tuotteet:
-Keskuslaite, sisäänrakennettu sireeni
-3 x magneettikosketin
-2 x Liikeilmaisin
-2 x Palo/savuilmaisin
-2 x kauko-ohjain
-Liikuteltava kamera


Hälytinpaketit


-paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan keskikokoisen omakotitalon tai rivitalohuoneiston suojaamiseen.

lisätietoja


-paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan suurehkon omakotitalon suojaamiseen.

lisätietoja


Kysy lisää myynnistämme.

info@ss-turva.fi

 

Hälytinkeskus, Koti+
Hälytinkeskus sitoo koko hälytysjärjestelmän yhteen ja välittää kaiken tiedon hälytyskeskukseen sekä omaan matkapuhelimeesi GSM-yhteyttä tai lankalinjaa käyttäen. Hälytinkeskuksen sisäänrakennettu sireeni ilmoittaa hälytyksestä kuuluvasti (105 dB), keskus voidaan asettaa tekemään myös äänetön hälytys.
Magneettikosketin
Magneettikoskettimen avulla suojaat ovet tai ikkunat, joista tunkeutuja voisi yrittää päästä sisälle. Hälytys aiheutuu, kun ovi tai ikkuna avataan, johon magneettikosketin on asennettu järjestelmän ollessa päälle kytkettynä.

PIR-ilmaisin
PIR-ilmaisimen avulla suojaat tilat, joiden kautta tunkeutuja liikkuu rakennuksen sisälle päästyään. Hälytys aiheutuu, kun ilmaisin havaitsee lämpötilan vaihtelun valvomallaan alueella. PIR-ilmaisimen voi asentaa joko seinään tai kattoon.


Kauko-ohjain
Kauko-ohjaimen avulla kytket helposti järjestelmän valvontatilaan ja pois valvontatilasta. Ohjaimessa on myös hätäkutsupainike.Paloilmaisin
Paloilmaisin ilmoittaa järjestelmälle (myös vaikka järjestelmä ei ole valvontatilassa), kun se huomaa savua tai huoneen lämpötila nousee yli 57 asteen, jolloin tieto hälytyksestä siirtyy eteenpäin.Liikuteltava kamera
Liikuteltavavalla, todella tarkalla HD-resoluutiolla varustetulla kameralla pystyt vastaanottamaan kuvakaappauksia sähköpostiisi sekä seuraamaan reaaliaikaista kuvaa kodistasi, myös täysin pimeässä. Kameraa on helppo ohjata älypuhelimella tai tietokoneella etänä verkon yli.

HD-tarkkuudella varustetun kameran avulla esim. ihmisen kasvonpiirteet saadaan erottumaan todella tarkasti. Lisäksi kameraan voidaan asentaa jopa 32 GB sisäistä muistia, jolloin itse kameran sisään jää varmuuskopio kaikesta tallennetusta materiaalista.

Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.