Hälytinpaketit

Hälytinpaketit

 


“Onko sinulle tärkeää saada tieto siitä, ovatko lapset saapuneet esimerkiksi koulusta turvallisesti kotiin ollessasi itse poissa?”

“Pitääkö teini-ikäinen lapsesi luvatta kotibileitä ollessasi työmatkalla?”

“Kiinnostaako sinua tietää mitä lemmikkieläimesi puuhaavat ollessasi poissa kotoa?”

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, kannattaa hälytysjärjestelmän rinnalle valita tarjoamamme kodin sisä- tai ulkotilojen seurantaan tarkoitettu myös pimeässä kuvaava kamera. Ratkaisu onnistuu helposti valitsemalla yksi valmiiksi kasatuista hälytinpaketeistamme.

Kameraan voit ottaa yhteyden milloin vain, mistä päin maailmaa tahansa, käyttäen älypuhelintasi, tablettia tai tietokonetta. Kameraa voi liikuttaa vapaasti (Koti+ -paketti), se voidaan asettaa lähettämään kuvakaappauksia sähköpostiisi sekä halutessasi kaikki kameran tai kameroiden kuvamateriaali voidaan tallentaa omalle kotitietokoneellesi, jolta pääset myöhemmin katselemaan vaikka kotieläintenne peuhaamista kotisohvallanne.

 

Valmiit hälytinpakettimme ovat kasattu pitäen silmällä yleisiä turvallisuustarpeita kaiken kokoisissa asunnoissa. Valmiin paketin hankkiminen on edullisempi vaihtoehto, kuin järjestelmän kasaaminen erillisistä komponenteista. Valmiisiin paketteihin voi myös lisätä ilmaisimia ja eri komponentteja tarpeen mukaan. Autamme mielellämme sinua löytämään kustannustehokkaimman ratkaisun.

Hälytinpaketit


-paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan keskikokoisen omakotitalon tai rivitalohuoneiston suojaamiseen.

lisätietoja


-paketti pitää sisällään kaiken tarvittavan suurehkon omakotitalon suojaamiseen.

lisätietoja


Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.