Tuotteet » Hälytysjärjestelmät

Tuotteet | Hälytysjärjestelmät

 

Hälytysjärjestelmät

Toimitamme hälytysjärjestelmäratkaisut niin koteihin kuin pieniin sekä keskisuuriin yrityksiin. Hälytysjärjestelmämme ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja laitteiston voi asettaa hälyttämään murrosta, tulipalosta, vesivahingosta, kaasuvuodosta, sähkökatkoksesta, lämpötilan vaihtelusta sekä ilkivallasta (lasirikkoilmaisimella ja värähtelyilmaisimella).


Hälytysjärjestelmiimme saa kytkettyä erilaisia ilmaisimia aina tarpeen mukaan joko langattomasti tai langallisesti. Laitteistollamme on mahdollisuus laukaista myös henkilön käynnistämä paniikki-ilmoitus tai hätäkutsu mukana kannettavalla hätäkutsupainikkeella. Järjestelmä voidaan kytkeä ilmoittamaan hälytyksistä joko hälytyskeskukseen vartiointiliikkeen kanssa tehdyllä toimeksiantosopimuksella tai suoraan matkapuhelimeen.


 

Hälytysjärjestelmiämme ohjataan neljällä eri tavalla. Laitteisto voidaan asettaa joko päätelaitteesta tai erillisestä käyttönäppäimistöstä kuorisuojaustilaan tai täyteen valvontatilaan yhtä painiketta painamalla. Hälytysjärjestelmä asetetaan pois valvontatilasta syöttämällä numerokoodi päätelaitteessa olevasta käyttönäppäimistöstä. Järjestelmä voidaan kytkeä valvontatilaan ja pois valvontatilasta myös kauko-ohjaimella tai matkapuhelimesta soittamalla sekä tekstiviestillä, jolla voidaan myös tarkastaa etänä itse laitteen tila. Järjestelmää voi ohjata etänä myös Android- sekä iPhone-sovelluksen avulla. Järjestelmän havaitessa muutoksia (murto, palo, vesivahinko, verkkovirran katkeaminen, kaasuvuoto, lämpötilan vaihtelu, lasin rikkoontuminen tai värähtely) valvomallaan alueella, se ilmoittaa niistä soittamalla ja/tai tekstiviestillä ennalta asetettuihin numeroihin ja tekstiviestissä ilmoittaa myös mikä ilmaisin kyseisen poikkeaman on havainnut. Hälytysjärjestelmän keskuksessa on myös erityinen puhekeskus. Omistajalla on siis hälytyksen aiheutuessa mahdollisuus puhekeskuksen avulla kuunnella tilaa sekä puhua sinne. Päätelaite toimii myös puhelimen tavoin, josta on mahdollisuus soittaa valitsemaansa numeroon.Tuotteita


“Passiivisen infrapunailmaisimen "näkymä" huoneesta. PIR-ilmaisin lähettää hälytyssignaalin hälytysjärjestelmään, kun se tunnistaa lämpötilanvaihtelun valvomallaan alueella.”


“Lasioveen asennettu magneettikosketin aiheuttaa hälytyksen järjestelmän ollessa hälytystilassa, kun erillinen magneettiosa erkanee lähettimestä.”


“Hälytysjärjestelmän voi kytkeä valvontatilaan tai pois valvontatilasta helposti kauko-ohjainta käyttämällä.”

Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.