Palvelut » Mobile patrol

Palvelut | Mobile Patrol


Mobile patrol

Mobile patrol -vartiointipalvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat ennaltaehkäistä mahdollisimman tehokkaasti mahdollisia yritystoimintaan kohdistuvia riskejä, kuten uhkatilanteita ja ilkivaltaa. Mobile Patrol -vartiointipalvelussa vartija suorittaa ennalta ehkäisevää vartiointia käyden vartiointikohteissa yhden tai useamman kerran päivässä. Näkyvä vartiointi ennaltaehkäisee tutkitusti rikollista toimintaa vartiointikohteissa.

Palvelun hinta määräytyy asiakkaan kanssa yhdessä tekemän turvallisuuskartoituksen jälkeen siitä, kuinka monta kertaa päivässä vartija suorittaa kohdekäyntejä vartiointikohteeseen. Palvelun kiinteä kuukausihinta sisältää 1-4 vartijan käyntiä maanantaista lauantaihin aikavälillä 08:00-24:00.

Mobile patrol -vartiointipalvelussa jokaiseen vartiointikohteeseen toimitetaan ennen palvelun aloittamista yksi tai sopimuksen mukaan useampi kutsupuhelin ja perehdytetään samalla henkilökuntaa sen käytössä ja miten eri tilanteissa tulee toimia. Kutsupuhelimesta soitetaan suoraan vartijan puhelimeen, jolloin vartija tulee viipymättä paikalle hälyttävään vartiointikohteeseen ja toimii koulutuksissa saamiensa tietojen perusteella sekä vahvan työkokemuksensa pohjalta tilanteen vaatimalla tavalla.

Mobile Patrol -vartiointipalvelussa hälytyskäynneistä ei veloiteta erikseen, vaan sisältyvät vartiointipalvelun valittuun vartijankäyntien yhteismäärään.

Vartijankäynneillä Mobile Patrol -vartija tarkkailee vartiointikohdetta sekä sen ympäristöä ja ryhtyy toimenpiteisiin, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Mahdollisesti jo syntyneitä vahinkoja pyritään rajaamaan mahdollisimman vähäisiksi ja turvaamaan näin yrityksen toiminnan jatkuvuutta. Vartija raportoi aina kohdekäynneistä ja mahdollisista tapahtumista kirjallisesti vartiointikohteessa ollessaan. Näin asiakas saa aina välittömästi tarkat tiedot tapahtumista.

Palveluitamme

Järjestyksenvalvonta on yksi pääasiallisista palveluistamme. Kauttamme ammattitaitoinen henkilöstö tapahtumiin, ravintoloihin tai JLJV-tehtäviin.

Mobile patrol -vartiointipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yritysten liiketoimintaa koskevia riskejä vastaan, kuten ilkivalta ja erilaiset uhkatilanteet.