Palvelut » 24/7 kodinturva

Palvelut | 24/7 kodinturva

24/7 kodinturva

Pidämme kotiasi silmällä 24/7, kun olet poissa ja paikalla ollessasi turvaamme kotisi ulkoa sekä sisältä. Laitteistomme avulla voit myös itse tarkastella, mitä kodissasi tapahtuu poissa ollessasi.

Kotiin asennettava hälytysjärjestelmämme ilmoittaa hälytysvalmiudessa olevalle henkilöstöllemme mahdollisista murroista, savusta ja sähkökatkoksista. Lisäksi hälytinjärjestelmää voidaan laajentaa asentamalla lisäilmaisimia, jotka ilmoittavat vesi- ja kaasuvuodoista sekä ikkunoiden rikkoontumisista. Järjestelmään on mahdollisuus saada myös ulkotiloissa toimiva sireeni sekä kannettava tai vaikka yöpöydälle asennettava paniikkipainike, joka lähettää hätäkutsun suoraan keskukseemme (SOS-hätäkutsu). Hätäkutsun voi tehdä myös käyttöpäätelaitteen näppäimistöstä tai kauko-ohjaimesta. Kotiin on mahdollisuus asennuttaa HD-tasoinen valvontakamera, jonka kautta voit itse seurata verkon yli tai älypuhelimella, mitä kotonasi tapahtuu. Kameran voi asettaa lähettämään kuvakaappauksen sähköpostiin, kun se huomaa liikettä tai saadessasi tiedon hälytinjärjestelmän ilmoittamasta hälytyksestä voit etänä liikuteltavalla valvontakameralla nähdä mitä kotonasi tapahtuu. Yhteyden kameraan saat mistä päin maailmaa tahansa, missä toimii 3G yhteys.

24/7 kodinturva-asiakkaanamme voit rauhallisin mielin lähteä esimerkiksi lomalle, jättäen hälytinjärjestelmällä varustetun kotisi meidän valvontaamme. Hälytinlaitteen ilmoitettua hälytyksestä vartijamme käyvät tarkastamassa hälyttävän kohteen toimeksiantajan kanssa ennalta sovitulla tavalla ja raportoivat yhteyshenkilölle tapahtuneesta. Teillä on myös mahdollisuus saada tiedot tapahtuneesta välittömästi kun vartijamme ovat käyneet tarkastamassa hälytyksen syyn.

Palveluitamme

Järjestyksenvalvonta on yksi pääasiallisista palveluistamme. Kauttamme ammattitaitoinen henkilöstö tapahtumiin, ravintoloihin tai JLJV-tehtäviin.

Mobile patrol -vartiointipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yritysten liiketoimintaa koskevia riskejä vastaan, kuten ilkivalta ja erilaiset uhkatilanteet.