Palvelut » Järjestyksenvalvonta

Palvelut | Järjestyksenvalvonta

 

Järjestyksenvalvonta

Tarvitsetteko järjestyksenvalvojia tapahtumaan tai ravintolaan? Oletteko suunnittelemassa järjestyksenvalvojien asettamista kauppakeskukseen, liikenneasemalle tai joukkoliikenteen kulkuneuvoon? S & S Turva suunnittelee ja toteuttaa järjestyksenvalvontaan liittyvät palvelut ammattitaidolla ja joustavasti Pääkaupunkiseudun alueella.

Järjestyksenvalvojan tavoitteena on luoda asiakkaille ja henkilöstölle turvallinen ja viihtyisä ympäristö. Järjestyksenvalvojanamme toimivat asianmukaisen koulutuksen saaneet ja poliisin hyväksymät henkilöt. Järjestyksenvalvojien oikeudet ja vastuut vaihtelevat kohteittain, perustuen tehtävästä riippuen lakiin järjestyksenvalvojista tai lakiin yksityisistä turvallisuuspalveluista. Tästä syystä esimerkiksi järjestyslain mukaisen järjestyksenvalvojan sijoittamisesta päättää aina poliisi asiakkaan hakemuksen perusteella. Järjestyslain mukainen järjestyksenvalvoja voidaan sijoittaa mm.

• terveyden- tai sosiaalihuollon toimipisteeseen
• Kansaneläkelaitoksen toimipisteeseen
• työvoima- ja elinkeinotoimistoon
• kauppakeskukseen
• liikenneasemalle
• satamaan
• lentopaikkaan
• joukkoliikenteen kulkuneuvoon


 

Järjestyksenvalvojamme voivat toimia myös asiakaspalvelijoina ja hoitaa muita erikseen asiakkaan kanssa sovittuja tehtäviä. Viihtyisässä ja turvallisessa toimipaikassa on helppo asioida ja työskennellä.

S & S Turva:lla on vankka kokemus järjestyksenvalvontapalveluiden toteuttamisesta eri kokoisiin ravintoloihin ja tapahtumiin. Olemme tuottaneet järjestyksenvalvontapalveluita vuodesta 2007 useille eri ravintoloille pääkaupunkiseudun alueella.

S & S Turva:lla on mahdollisuus toteuttaa tarvitsemanne palvelut nopeasti kaiken mittaisiin toimeksiantoihin. Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä yritykseenne turvallisempi toimintaympäristö, josta nauttii niin henkilökuntanne kuin korkealle arvostamanne asiakkaatkin.

Palveluitamme

Järjestyksenvalvonta on yksi pääasiallisista palveluistamme. Kauttamme ammattitaitoinen henkilöstö tapahtumiin, ravintoloihin tai JLJV-tehtäviin.

Mobile patrol -vartiointipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yritysten liiketoimintaa koskevia riskejä vastaan, kuten ilkivalta ja erilaiset uhkatilanteet.