Koulutus

Koulutus

 

Turvasumutinkoulutus

Järjestämme kaikille avoimia turvasumutinkoulutuksia pääkaupunkiseudun alueella sekä tilauksesta koko Suomen alueella. Kurssin jälkeen henkilöllä on perustaidot käyttää turvasumutinta hätävarjelutilanteessa hyökkääjää vastaan ymmärtäen sumuttimen käytön periaatteet, vastuut ja velvollisuudet. Kurssin hintaan sisältyy teoriaopetuksen ja käytännön harjoittelun lisäksi yksi lupavapaa turvasumutin menthol/ hlö.

lisätietoja
Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestämme järjestyksenvalvojien peruskursseja pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta tilauksesta myös koko Suomen alueella. Peruskurssilla opiskellaan järjestyksenvalvojan perustaidot ja opiskelijat saavat paljon hyödyllisiä vinkkejä ja lisätietoa kokeneiden kouluttajiemme kautta omassa työssään saaman kokemuksen perusteella.

lisätietoja
Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestämme järjestyksenvalvojien kertauskursseja pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta tilauksesta myös koko Suomen alueella. Kertauskurssilla kerrataan järjestyksenvalvojan perustaidot sekä varmistetaan ja vahvistetaan kurssille osallistujien osaamista.

lisätietoja
Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Järjestämme järjestyksenvalvojien voimankäytön lisäkoulutuksia pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta tilauksesta myös koko Suomen alueella. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet kohdata järjestyksenvalvontatehtävissä esiintyviä uhka- ja väkivaltatilanteita.

lisätietoja
Järjestyksenvalvojan kaasusumutinkoulutus

Järjestämme järjestyksenvalvojien kaasusumutinkoulutuksia pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta tilauksesta myös koko Suomen alueella. Koulutuksen tavoitteena on täydentää ammattitaitoa ja antaa oikeuden ja valmiudet käyttää kaasusumutinta työtehtävissä.

lisätietoja 

Tulevat koulutukset


-JV-peruskurssi
-kaasusumutinkoulutus
-teleskooppipatukkakoulutus
Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.