Koulutus » Turvasumutinkoulutus

Koulutus | Turvasumutinkoulutus

 

TURVASUMUTINKOULUTUS (2h)
(sisältää henkilökohtaisen sumuttimen jokaiselle osallistujalle)

Kouluttajana toimii Poliisihallituksen hyväksymä voimankäyttökouluttaja. Koulutus on kahden oppitunnin mittainen ja räätälöimme sen sisällön huomioiden kohderyhmän tarpeet.

Turvasumutinkurssilla koulutetaan sumuttimen käyttöä ja koulutettava saa tarvittavan valmiuden käyttää turvallisesti lupavapaata turvasumutinta. Kahden tunnin mittaisen kurssin sisältö koostuu teoriaosuudesta sekä käytännön harjoitteista. Harjoitteissa käytetään turvallisia vesisumuttimia. Kurssin jälkeen henkilöllä on perustaidot käyttää turvasumutinta hätävarjelutilanteessa hyökkääjää vastaan ymmärtäen sumuttimen käytön periaatteet, vastuut ja velvollisuudet. Kurssin hintaan sisältyy teoriaopetuksen ja käytännön harjoittelun lisäksi yksi lupavapaa turvasumutin menthol/ hlö. Turvasumuttimen hinta erikseen ostettuna on 34,50€ (sis. alv 24%).

Suosittelemme turvasumutinkurssia muun muassa:
• yö- ja ilta-aikaan yksin liikkuville henkilöille
• taksi- ja linja-autonkuljettajille sekä muille ammattiliikenteen kuljettajille
• haastavissa asiakastilanteissa työskenteleville henkilöille
• kioskien, kahviloiden, ravintoloiden sekä huoltoasemien myyjille.


Kurssin hinta on 60 € (sis. alv 24%).
Koulutus järjestetään Järvenpäässä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt koulutuksesta sähköpostilla ss.turva@gmail.com. Ilmoittautuneiden kesken sovitaan tämän jälkeen yhteisesti ryhmän jäsenille sopiva ajankohta kurssille. Vähimmäisosallistujamäärä kurssille on 8 hlöä.

S & S Turva järjestää myös turvasumutinkoulutuksia tilauksesta ryhmille, yrityksille ja yhteisöille. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan koulutustiloissa tai S & S Turvan järjestämässä koulutuspaikassa. Tarjouspyynnöt osoitteeseen ss.turva@gmail.com. 

Tulevat koulutukset


-JV-peruskurssi
-kaasusumutinkoulutus
-teleskooppipatukkakoulutus
Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.