Koulutus » JV voimankäytön lisäkoulutus

Koulutus | JV voimankäytön lisäkoulutus

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAN VOIMANKÄYTÖN LISÄKOULUTUS (16h)

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksen tavoitteena on antaa koulutettavilla valmiudet kohdata järjestyksenvalvontatehtävissä esiintyviä uhka- ja väkivaltatilanteita.

Koulutuksessa harjoitellaan kuljetus- ja hallintaotteita, maahanvientejä, sekä käsirautojen ja patukan käyttöä. Lisäksi käydään läpi käytännön CASE-harjoituksia. Koulutuksessa harjoitellaan toimimaan sekä yksin, että pareittain. Koulutus ei lisää järjestyksenvalvojan oikeuksia, mutta paikallinen poliisi voi erikseen edellyttää voimankäytön lisäkoulutusta erityisiin tapahtumiin tai tilaisuuksiin liittyen.

Tämä koulutus sopii myös niille, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan lisäämällä varmuutta työtehtäviensä hoitamiseen. Todistus järjestyksenvalvojan peruskurssista tai järjestyksenvalvojakortti tulee esittää kurssin alussa.

Voimankäytön lisäkoulutuksen kesto on 16 oppituntia sisältäen teoriaosan sekä käytännön harjoitteet. Pääpaino koulutuksessa on käytännön harjoituksissa ja erityisesti järjestyksenvalvojan paritoiminnassa. Koulutus on kaksipäiväinen.

Koulutuksessa on mielellään oltava mukana vaatetus, joka vastaa järjestyksenvalvojan työtehtävissään käyttämää työasua. Oman varustevyön ja käsirautojen käyttö koulutuksessa on sallittua, jotta harjoituksista saadaan mahdollisimman tehokkaat. Omat suojaliivit kannattaa ottaa koulutukseen. Jalkineet tulevat olla joko painikengät tai sisäpelikengät.

S & S Turva järjestää myös järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksia tilauksesta ryhmille. Koulutus voidaan pitää asiakkaan koulutustiloissa tai S & S Turvan järjestämässä koulutuspaikassa. Tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen ss.turva@gmail.com. 

Tulevat koulutukset


-JV-peruskurssi
-kaasusumutinkoulutus
-teleskooppipatukkakoulutus
Tuotteitamme

Kamerat aina kodin ja yritysten tilojen valvonnasta päälle puettaviin ja piilotettaviin malleihin.

Kameravalvontajärjestelmät kodin sekä yritysten liike- ja varastotilojen ulko- sekä sisävalvontaan.